Ćerku (16) brutalno tukao i DANIMA SILOVAO, od reči koje joj je govorio, okrenuće vam se želudac!

Ćerku je prvo brutalno pretukao i ošišao, a onda je silovao neprekidno govoreći joj najpogrdnije stvari!

 

printscreen
printscreen

 

Zamenik višeg javnog tužioca u Požarevcu, Miroslav Vojinović, podigao je optužnicu protiv Živorada M. (60) iz Smoljinca kod Malog Crnića, koji je uhapšen zbog sumnje da je od 10. do 12. maja ove godine u tri navrata silovao svoju maloletnu ćerku A.M. (16).

Posle uručene optužnice optuženom i, eventualnog, žalbenog postupka, ona će stupiti na pravnu snagu i zakazaće se glavni pretres u Višem sudu.

Prema navodima optužnice, Živorad je 10. maja uveče ćerku pretukao i ošišao, a onda je seksualno zlostavljao a isti čin je ponovio i sutradan popodne. Trećeg puta, 12. maja oko 12 sati, sve je ponovio. Sve vreme dok ju je silovao on je nju i vređao, optužujući je da je ku*va i da se vucara sa starijim muškarcima u selu.

Otac je bio posebno brutalan kada je treći put silovao ćerku. Prema rečima izvora iz istrage devojčica je rekla da ju je toga dana pretukao.

– Pošto se devojčica protivila seksualnom zlostavljanju on ju je, uz nekoliko šamara i udaraca po telu naterao, stalno joj govoreći da je dro*a i da je to radila sa drugim muškarcima, da to uradi i sa njim. Na kraju ćerka je pristala kako bi izbegla dodatne batine – priča izvor.

Ona je, ne mogavši više da izdrži bestijalnost svoga oca, 12. maja pobegla od kuće i napisala potresno pismo majci, koja je napustila muža i boravila kod ćerke udate u Smederevu. U pismu je A.M. detaljno navela šta joj je otac radio i da joj se zbog toga više ne živi. Čim je pročitala ćerkino pismo majka slučaj prijavila policiji.

Posle toga, Živorad je uhapšen i određen mu je pritvor, koji je sada produžen. Za krivično delo silovanje, njemu preti kazna od pet do 15 godina zatvora. Posle njegovog hapšenja, analizom DNK tragova na krevetu, posteljini, ćebetu i na vešu devojčice, nađeni su njegovi biološki tragovi.

Lekarskim pregledima utvrđeno je da je devojčica imala brojne povrede po telu, glavi, grudima rukama i nogama, u predelu i na polnom organu, nastali od stezanja, štipanja, ujeda i penetracije.

Mnogi operativci uključeni u istragu rekli su da do sada nisu videli ovako brutalno silovanje, posebno nad svojim detetom. Inače, optuženi Živorad je u februaru ove godine izašao na uslovnu slobodu iz zatvora, gde je bio zbog ubistva. Izdržao je deset, od ukupno 14 godina, na koliko je osuđen jer je u novembru 2008. nožem ubio meštanina Smoljinca Roberta Todorovića (31).

Iz zatvora je izašao ranije, jer je komisija KPZ “Zabela” konstatovala da se Živorad dovoljno resocijalizovao, ali je dodatni razlog bio i to što je oboleo od leukemije. Iako su i Viši sud i tužilaštvo u Požarevcu bili protiv toga, Živorad je odlukom Apelacionog suda ipak uslovno pušten na slobodu.

Živorada je supruga napustila zbog njegovog nasilja i prešla kod starije ćerke u Smederevo, koja je udata i ima troje dece. Njih dvoje imaju i sina, koga je otac izbacio iz kuće i koji se izdržava radeći razno-razne poslove po selu.

– Da je Živorad ostao u zatvoru do kraja, ovo se ne bi desilo. Mene je taj monstrum ostavio kao udovicu i samohranu majku, a ubio mi je muža samo zbog toga jer se moj Robert posvađao sa Živoradovim sinom oko pikada u kafani – kazala je Violeta Todorović (45), udovica Roberta Todorovića, kog je Živorad ubio u novembru 2008. godine.

 

 

 

 

Izvor:Alo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

twelve + 9 =