EKSPLOZIJA U NIŠKOJ FABRICI! Ima teško povređenih!

Nesreća se dogodila jutros oko 5 sati.

 

printscreen
printscreen

 

Dve osobe su teško povređene, a jedna je zadobila lake povrede u incidentu u fabrici “Nisal” u Nišu. Ovo preduzeće se inače bavi preradom aluminijuma, a radnici su povređeni kada ih je prilikom prelivanja tečnog aluminijuma poprskala ta smesa.

 

Oni su prebačeni u Urgentni centar gde im je ukazana pomoć. Lekari UC Niš po službenoj dužnosti obavestili su policiju u 4.50 časova da su primljena trojica radnika “Nisala” koji su povređeni tokom noći.

Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, a policja je obavila uviđaj radi utvrđivanja svih okolnosti nemilog događaja, ali i odgovornosti nadležnih službi u ovom preduzeću.

Jedan od trojice povređenih, kako navode u Kliničkom centru u Nišu, odmah je otpušten kući, dok su druga dvojica zadržana na lečenju.

– Dvojica radnika koji imaju 46 i 49 godina zadržani su na odeljenju Klinike za plastičnu hirurgiju i nisu životno ugroženi. Oni su zadobili opekotine drugog stepena na grudnom košu, stomaku i podlakticama i do daljnjeg ostaće na lečenju – navode u Kliničkom centru u Nišu.

 

 

 

Izvor:Alo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

14 + 14 =