HOROR U VRŠCU: Zlostavljao svoje SESTRE!

Ni majka nije bila svesna da se pod njenim krovov odvijao HOROR!

pixabay.com
pixabay.com

Juče je Srbiju potresla vest o stravičnom zločinu koji je počinio Danijel Ž. (21) iz sela Markovac kod Vršca. Naime, mladić koji ima smetnje u razvoju, uhapšen je zbog sumnje da je više puta silovao rođene sestre koje imaju pet i 15 godina.

Meštani ovog malog sela zgroženi su saznanjem da je Danijel silovao svoje sestre.

Ovo zlostavljanje prijavili su radnici Specijalne škole u Vršcu koju pohađa starija sestra koja je, takođe, ometena u razvoju.

Kako je medijima rekla majka, godinu i po dana u školi pričalo o tome da njen sin i jedna od ćerki imaju odnose. Ova priča došla je i do zamenika direktora koji je majci javio šta se dešava, nakon čega ju je posetio radnik Centra za socijalni rad.

Majka je zatim, zajedno sa 15-godišnjom ćerkom, ispitana u stanici u Vršcu.

– Rekla sam im samo ono što znam – rekla je majka medijima.

Ćerke su joj potom poveli u Beograd, u Institut za majku i dete na ginekološki pregled. Nakon uvrđenih povreda, policija je uhapsila Danijela Ž. u porodičnoj kući u Markovcu, gde živi sa roditeljima i još petoro braće i sestara.

Kako saznajemo, upravo je u ovoj kući Danijel mesecima zlostavljao svoje dve sestre i to u trenucima kada nikoga nije bilo kod kuće. Petogodišnjakinja nije mogla da se brani, dok je 15-godišnjakinja ometena u razvoju. Prema pisanju medija, starija sestra je mislila da je sve to normalno i da to svi rade.

Izvor: Pink.rs/Kurir

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 × five =