LIDL KREĆE SA RADOM U ČETVRTAK: 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje

Sledećeg četvrtaka, u osam sati, Lidl će otvoriti pet prodavnica u Beogradu i to na Novom Beogradu, Vidikovcu, Zvezdari, Trošarini i u Borči.

pixabay.com
pixabay.com

Kompanija Lidl Srbija 11. oktobra za potrošače će otvoriti vrata 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje, a rukovodilac koroprativnih komunikacija u Lidlu, Martina Petrović, najavljuje da će ta kompanija do kraja godine otvoriti još sedam radnji.

Prema njenim rečima, potrošače će od 11. oktobra u Lidl radnjama usluživati više od 1.000 prodavaca, a Lidl će od tog trenutka brojati više od 1.500 zaposlenih.

Govoreći o uslovima rada, Petrović je Tanjugu rekla da Lidl nudi bolje uslove zaposlenima u odnosu na prosek u Srbiji, to podrazumeva i da će radnici imati petodnevnu radnu nedelju, a zahvaljujući elektronskoj evidenciji, kompanija će plaćati i poštovati svaki minut njihovog rada.

Sledećeg četvrtaka, u osam sati, Lidl će otvoriti pet prodavnica u Beogradu i to na Novom Beogradu, Vidikovcu, Zvezdari, Trošarini i u Borči.

Vrata Lidlovih prodavnica biće otvorena i u Boru, Kragujevacu, Nišu, Leskovacu, Smederevu, Subotici, Somboru, Užicu, Šapcu, Novom Sadu i Zrenjaninu, a do kraja godine i građani Vršca, Inđije, Pančeva, Kikinde, Kruševca, Jagodine i još jednog dela Beograda dobiće Lidl radnju.

Potrošačima će na raspolaganju biti oko 1.500 proizvoda, prevashodno Lidl brendova koji su poznati širom Evrope, ali i proizvodi domaćih dobavljača.

Osim brendova, Lidl, kao prvi savremeni diskont u Srbiji, potrošačima će ponuditi i drugačije iskustvo kupovine, ukazuje Petrović.

– Biće više prostora između rafova, više dnevog svetla, asortimani će se raspoređivati po kategorijama, što će pomoći potrošačima da se lakše snalaze. Takođe, ono po čemu smo drugačiji to je brzi prolazak kroz kase, koji je najprijatnije iskustvo za porošače – kaže Petrović.

Najavljuje da je Lidl povodom otvaranja za potrošace pripremio i posebne ponude, i izrazila nadu da će kupci biti zadovoljni svakodnevnim povoljnim cenama za kvalitetne proizvode, po čemu je, navodi, Lidl poznat na svim evropskim tržištima.

Izvor: Tanjug, Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 + five =