Nataša (21) iz Lajkovca optužena za seks sa dečakom koji joj je rođak!

Roditelji malog Stefana (14) podneli krivičnu prijavu protiv komšinice Nataše (21), tvrde da ga je zavela i napastvovala. Ona odgovara: Nisam kriva, on mi se udvarao i ja sam mu dala.

 

pixabay
pixabay

 

Nataši D. (21) iz sela Jabučje kod Lajkovca preti robija jer je u više navrata imala seks sa malim Stefanom (14) iz komšiluka, koji joj je čak i dalji rod!

Očajni Stefanov otac Nenad D. podneo je krivičnu prijavu protiv Nataše jer je napastvovala njegovog sina, dok Nataša tvrdi da nije kriva, da ju je dečak “zaveo, pa je ona poklekla i dala mu”!

Nenad nam je ispričao da je Nataša imala seksualne odnose sa Stefanom u protekla četiri meseca, a prvi put kad dečak još nije imao punih 14 godina.

 

– Ko zna koliko bi to trajalo da ih moja supruga Branka nije slučajno zatekla na “gomili”. Šokirao sam se kad sam saznao za to… Nataša je zrela žena, ima već dvoje dece i dva braka iza sebe. Šta je ona imala da traži s mojim sinom?! – jada se Nenad.

On se sada plaši da će Stefan posle svega imati psihičke traume.

– Prestao je da ide u školu, slabo i jede… Ona je njega uništila. Kad je Branka otkrila šta se dešava, prvo nismo znali ni šta da radimo od sramote, a onda sam odlučio da sve prijavim policiji. Najviše sam pobesneo jer je Nataša nagovarala mog sina da pobegnu u grad i da žive zajedno – ističe Nenad.

Stefan je, uz blagi osmeh, kazao da je sa Natašom sve počelo bezazlenim pipkanjem, a završilo se seksom.

– Ona me je u početku pipkala po preponama, gurala mi ruke u džepove. Kasnije je htela više, pa sam joj se prepustio… Obično smo to radili iza njene kuće. Bilo mi je lepo – priča Stefan, ne skidajući osmeh s lica.

Imali su, kaže, seks svaka tri-četiri dana.

– Obično kod nje, ali i napolju smo se nalazili. Poslednji put, bilo je neko slavlje kod njih i ja sam ostao sa Natašom u sobi. Ležali smo na krevetu, kada je ona skočila i viknula: “Evo ide ti majka!”, a onda je pobegla. Tad je moja majka saznala za nas – ispričao je dečak.

 

On će u četvrtak u pratnji roditelja otići u Centar za socijalni rad u Valjevu, gde će pričati sa psihologom jer, kako i sam priznaje, ne oseća se dobro u poslednje vreme.

Nataša, međutim, tvrdi da ona nije zavela Stefana, već on nju, i da je “prvi počeo da joj se nabacuje”.

– On me je muvao! Hteo je seks, nagovarao me, zaveo, i ja sam poklekla i dala mu. Uradio je to svojom voljom, nisam ga silovala! I bilo je samo jednom ili dvaput, ne toliko često, kako on sad priča – ističe Nataša.

Prema navodima iz krivične prijave, Nataša se tereti za obljubu sa detetom, jer mali Stefan u početku njihove veze nije imao punih 14 godina. Ako bude osuđena, za ovo delo preti joj od dve do čak 12 godina zatvora.

 

 

 

Izvor:Alo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

15 − fourteen =