OVA PITANJA nikako NE SMETE postaviti partneru nakon seksa!

Ako neposredno nakon seksualnog odnosa volite da razgovarate sa svojim partnerom, moramo vas upozoriti da ste na poprilično osetljivom terenu. 

pixabay.com
pixabay.com

Naime, terapeutkinja za seks Eliza Bokin ističe kako su svi ljudi pre, za vreme i nakon seksa u najranjivijem mogućem stanju i da određene teme mogu nepovoljno uticati na emocije, raspoloženje, ali i iskrenost odgovora. Zato sledeći put izbegavajte ovih šest tema nakon seksa.

1. Nemojte kritikovati partnerov seksualni performans

Čak i ako niste bile najzadovoljnije na svetu, nemojte početi da ga oštro kritikujete odmah nakon samog čina. To vreme pre iskoristite za dalje razmenjivanje nežnosti, a o mogućim poboljšanjima po pitanju seksa razgovarajte kasnije.

2. Nemojte komentarisati telo partnera

Ukoliko upozorite partnera neposredno nakon seksa da bi se trebalo da se vrati u teretanu, verovatno ćete ga toliko posramiti da će početi odbijati intimne odnose s vama. Ako ga zaista volite, nakon seksa pre razgovarajte o tome što vam se na njemu najviše sviđa.

3. Izbegavajte razgovor o nekim nerešenim problemima

Svi nakon seksa žele da ostanu u zen fazi što je duže moguće. Zato nemojte razbijati idilu razgovorom o svekrvi ili neplaćenim kaznama za parkiranje.

4. Ne spominjite bivše partnere

Upoređivanje ili sećanje na bivše partnere uvek je loša ideja, a nakon seksa pogotovo. Pokušajte tu temu izbegavati uvek.

5. Ne pitajte gde je naučio određenu veštinu

Osim što ne treba da spominjete svoje bivše, nemojte ga podsećati ni na njegove. Ako vam se sviđa to što radi, jednostavno ga pohvalite bez znatiželje za pozadinskom pričom.

6. Zaboravite na ozbiljna pitanja o budućnosti vaše veze

Ta je tema namenjena za prilike u kojima niste u krevetu, bez odeće. Posebno ako je reč o nečem što je poprilično sveže i što za drugu stranu možda još uvek nije ni nešto ozbiljno. Ako zaista želite znati njihove namere, pitajte ih to na suptilan način za vreme večere, kafe ili šetnje.

Izvor: SrbijaDanas, Index Rouge

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2 × 2 =