PREDSEDNIK VUČIĆ U PANČEVU: Čuvaćemo Srbiju od onih koji bi da je vrate u prošlost, pljačkaške privatizacije i razorene fabrike

-Čuvaćemo Srbiju, i od onih spolja kojima nikad nije dovoljno mala i od onih iznutra, koji bi da je vrate u prošlost, pljačkaške privatizacije i razorene fabrike, poručio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Pančevu, gde se obratio građanima koji su ispunili centralni gradski trg

printscreen
printscreen

Najavio je dalje uvećanje prava, primanja, plata i penzija i to tako da ne narušava stabilnost budžeta i države, jer tako, ističe, radi odgovorna vlast.

Naglasio je da SNS predvodi političke stranke koje smeju da se suprotstavljaju lažima i onima koji, kaže, malo rade i dosta kradu, ali su bučni.

– Nisam ih se nimalo uplašio i koliko god da se skupe i 50 partija da bude i da idu svi zajedno na jednu listu, a protiv liste poštenja i liste budućnosti Srbije, mi ćemo ih pobediti ubedljivo, kad god, ako se bilo kakvi izbori dogode, i pobedićemo ih ubedljivije nego ikada – rekao je Vučić.

On je u to uveren zato što, kako je rekao, ima iza sebe građane koji cene red, rad i ozbiljnost, a ne šarene laže.

Poručio je da se ova vlast bori da građani budu bogatiji, a ne oni u foteljama.

– Da ljudi budu bogatiji, a ne oni u foteljama, na vlasti. Takvu budućnost hoćemo i takvu Srbiju – rekao je i zahvalio na podršci i ljubavi koju pokazuju prema svojoj zemlji.

– Čuvaćemo Srbiju pred onima spolja kojima Srbija nikad nije dovoljno mala. Ali i od onih iznutra koji bi da je vrate u prošlost, pljačkaške privatizacije i razorene fabrike – poručio je Vučić.

Mi smo, istakao je, za Srbiju koja će, kako je rekao, imat ZTF u Pačevu i mnoge druge investitore u zemlji, nove bolnice, uređene škole i vrtiće i više dece

– To je Srbija budućnosti – poručio je Vučić.

Rekao je da je, obilazeći južno banatski okrug video šta je urađeno, ali i šta je još moglo biti urađeno, te podsetio da je od kada je na vlasti otvoreno 180 fabričkih pogona, a da bi voleo kada bi u naredne četiri godine mogao još 100 da otvori.

Vučić je, u obraćanju građanima koji su ispunili centralni gradski trg u Pančevu, ukazao da je danas u tom okrugu video šta je urađeno, šta još treba, te da je sa saradnicima već pravio planove za budućnost.

– Video sam mnogo stvari koje smo još mogli da napravimo. Da ne kritikujem uvek samo lokalne vlasti, morali smo da budemo agilniji, brži i snažniji. Mogli smo i morali više i bolje. A video sam i stvari koje smo uspeli da prokrenemo i promenimo – dodao je on.

Vučić je naglasio da je ponosan što će krajem aprila otvoriti fabriku ZTF, najboljeg nemačkog komponentnaša, koji će zapošljavati veliki broj ljudi.

– To je ono na šta sam ponosan. Fabrika će doneti mnogo novca Pančevu, zaposliće mnogo ljudi. Videćete za 10 godina kada neki drugi budu govorili o stanju, da će se mnogi setiti i reći da je ovo za vreme Vučića urađeno – kazao je on.

Rekao je da je, svuda gde je bio, obilazeći pogone firmi, koje je ova vlast dovela da ulažu u Srbiji, kao što je fabrika pečuraka u Kovinu, čiji je vlasnik iz Indonezije, video zaposlene, koji i pored teškog rada neće da kažu da im je težak rad.

– Nisam ni znao koliko je teško prati i brati pečurke, a nijedna od tih dama, koju sam video, neće da kaže koliko je teško raditi, iako ja to vidim. One su samo rekle “predsedniče, bolje je da imamo posao, nego da ga nemamo – objasnio je on.

Vučić je istakao da će sada morati da se radi na tome da nemamo samo radno intenzivne, već i kapitalno intenzivne investicije.

-Nedostaje nam još jedan pogon u Opovu, jedan u Kovinu, jedna malo veća fabrika u Vršcu, dodao je on.

Izvor: Tanjug, Informer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

three × four =