Simpatizeri SNS-a zahtevali da gradske vlasti u Paraćinu reaguju i spreče svaki vid nasilja

Nezadovoljni građani zahtevali su da gradske vlasti u Paraćinu reaguju i spreče svaki vid nasilja, kao i da se uzdrže od poziva na isti.

printscreen
printscreen

Članovi Srpske napredne stanke (SNS) i njihovi simpatizeri danas su se okupili ispred zgrade Skupštine opštine Paraćin zahtevajući da istražni organi reaguju na nasilje, koje, kako su istakli, Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Saša Paunović i ostali lideri SzS sprovode nad građanima Srbije. Preko 200 simpatizera SNS pojavilo se sa transparentima i otvoreno pokazalo nezadovoljstvo predsednikom te opštine, Sašom Paunovićem.

Oni su uspeli da uđu u zgradu opštine Paraćin zajedno sa odbornicima koji su ostali u Skupštini i još uvek su tamo. Okupljenima se ispred opštine obratio potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov.

Podsetimo, predsednik opštine Paraćin, Saša Paunović, na svom Tviter nalogu, pozvao je sve pristalice Saveza za Srbiju da na sutrašnjem protestu uđu u zgradu Vlade Srbije, iako su lideri tog protesta obećali da će isti biti bez incidenata.

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

five × four =