SRPSKA LISTA: Savez za Srbiju podržao Veseljijevog kandidata za sever Mitrovice!

Srpska lista saopštila je da su Savez za Srbiju i Pokret “1 od 5 miliona” podržali Tačijevog i Veseljijevog kandidata Gonđu Čauši na lokalnim izborima u severnoj Mitrovici.

printscreen
printscreen

Funkcioner GI SDP Marko Jakšić, stranke koja je potpisala sporazum o saradnji sa SZS, objavio je danas da će glasati za Gonđu Čauši koja je kandidat Kadrija Veseljija.

– Iako smo svesni antisrpskog delovanja predstavnika Saveza za Srbiju, koje smo mi na Kosovu i Metohiji na svojoj koži najviše osetili dok su bili na vlasti, poslednje takvo delovanje članova SzS i pokreta 1 od 5 miliona nas je frapiralo. Pozivom njihovog predstavnika na Kosovu i Metohiji Marka Jakšića da njihovi članovi i simpatizeri javno podrže kandidate albanske partije DPK Kadrija Veseljija i Hašima Tačija, Gonđu Čauši, protiv kandidata Srpske liste, je za žaljenje i najoštriju osudu – navela je Srpska lista.

– Dok Albanci zbijaju svoje redove u nastojanju da obesprave srpski narod i preotmu vlast u srpskim opštinama, Đilas, Jeremić, Obradović i ceo Savez za Srbiju, nastavljaju napade na sve što je srpsko, pa čak i ovde na Kosovu i Metohiji – stoji u saopštenju ove stranke.

Izvor: Informer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

13 + 11 =