U ovim situacijama možete da RASKINETE VEZU PREKO PORUKE!

Šta bi moglo biti gore od raskida sa partnerom putem poruka bez ostavljanja šanse da razgovara sa vama i pokuša da reši problem?

pixabay.com
pixabay.com

Međutim, u eri lajkova raskid preko društvenih mreža postepeno postaje normalna stvar.

Otkrivamo u kojim situacijama će se takav čin smatrati etičkim.

Vaša romansa je trajala nekoliko nedelja 

Otišli ​​ste na par sastanaka i shvatili da ne želite da nastavite. Istovremeno, nije neophodno praviti dramu i napraviti dugačko pismo sa svim razlozima. Kratak tekst koji objašnjava situaciju biće sasvim dovoljan.

Bio je to toksičan odnos 

Ako se plašite se da će vaša želja za razdvajanjem izazvati napad agresije kod vašeg partnera, onda je u redu raskinuti preko poruka. Ako znate da će njegova reakcija biti nepredvidiva, iz sigurnosnih razloga je bolje prekinuti odnose na ovaj način.

Ignorisanje

Da li vaš partner ignoriše telefonske pozive i ne želi da se sastane sa vama? Vi imate puno pravo da prekinete vezu kroz tekstualnu poruku. Izgleda da se od vas očekuje da napravite takav korak.

Uhvatili ste partnera koji je varao

Nije vredno trošiti vreme na razgovor i slušanje objašnjenja od osobe koja je izvršila takav čin. Pobrinite se za svoje živce i napišite da je sve gotovo.

Odnos na daljinu 

Kada većinu svog života zajedno provodite na mreži, rastanak putem tekstualne poruke je sasvim normalan. Mnogo čudnije bi bilo trošiti novac na putovanje, čija je jedina svrha razdvajanje.

Izvor: Ženskimagazin, Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

three + sixteen =