UHAPŠEN IZVRŠNI DIREKTOR IZ SUBOTICE Krijumčario je robu vrednu 719.000 evra

Policija je brzo reagovala.

 

pixabay
pixabay

 

Pripadnici crnogorske Uprave policije uhapsili su izvršnog direktora kotorske firme “Belmal” osumnjičenog za krijumčarenje cigareta vrednih više od 700.000 evra.

Reč je o tridesettrogodišnjem Subotičaninu M. T, sa prebivalištem u Budvi, koji će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, a za isto krivično delo osumnjičena je i firma “Belmal”.

Iz Uprave policije saopšteno je da su ovim nastavljene aktivnosti nakon što su carinski i policijski službenici pre četiri dana otkrili 868 paketa neprijavljenih cigareta, vrednosti skoro 719.000 evra.

 

Navodi se da su M. T. i firma prikrivali neocarinjenu robu – cigarete prokrijumčarene u pošiljci koja je regularno bila prijavljena, a stigla je brodom u slobodnu zonu Bar.

“Pregledom pošiljke utvrđeno je da se u njoj nalazi 868 paketa neprijavljenih cigareta brenda ‘FM’, dok je carinskom organu prijavljen dekorativni nameštaj u količini od 258 paketa. Procenjena vrednost neprijavljenih cigareta iznosi oko 718.704 evra”, navodi se u saopštenju.

 

 

 

Izvor:Alo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

13 − 2 =