(VIDEO) Ana PRIZNALA: Ja njega i dalje volim, ali ne mogu da razumem!

Njena osećanja niko i ništa ne može da izbriše!

printscreen
printscreen

Nakon što je David Dragojević izveden sa imanja jer mu je pozlilo, Lazar Jeremić prišao je Ani Korać kako bi popričali o svemu što se desilo nakon sinoćne žurke.

Prvo su prepričali šta se sve desilo prošle noći, a onda je Lazar pokušao da objasni Ani šta je Dragojeviću najviše zasmetalo.

-Znaš, on je čuo priču da si ti vikala da ga sklone sa tebe, a ništa nije mislio loše – započeo je Jeremić.
-Ne, ja ne vičem kad hoću nešto da raspravim. Ja sam mu samo rekla da ima minut da se pomeri, zato što je težak. I onda sam rekla Jovani da ga skloni i posle toga je on uzeo čašu i to sve. Inatio se celu noć, zašto? Šta ima meni da se inati, kao da ima 13 godina – objašnjavala je Ana.

 

-Vi ne treba jedno drugom da trljate od nos sve te čarke. Vi niste ništa uradili, da bi bio smak sveta. Nije ti se inatio, naručio ti je pesmu – posavetovao ju je Jeremić.
-Ja njega i dalje volim, ali kad zbog sitnice izljubomoriše, to ne mogu da razumem. Ja sam samo razočarana zbog toga što se desilo. Meni je drago što je on pozitivan, igra, sve, ja sam se u to i zaljubila, ali nemoj da se inati, to ja ne volim – objasnila je Koraćeva.
Lazar i Ana nastavili su da pričaju o Dragojeviću – pogledajte ceo razgovor:

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

9 + 1 =