(VIDEO) Gledaoci postavili Ša pitanje o Dragani, a EVO ŠTA JE ON ODGOVORIO!

Stavili su tačku.

printscreen
printscreen

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa “Zadruga 2” ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici – RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Reper Nenad Aleksić Ša u poslednje vreme bio je veoma blizak sa Draganom Mitar, a mnogi zadrugari pričali su i kako joj je pisao da je zaljubljen u nju. Međutim, sve se promenilo nakon što je “Zadrugu 2” posetila njegova supruga Ivana.

Gledaoci su ove noći pitali Aleksića da li ipak postoji šansa da se pomiri sa Draganom kako bi nastavio da je brani od bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića sa kojim je varala svog supruga Sinišu Dragutinovića.

 

-Ja nisam u svađi sa Draganom. Mi se nismo posvađali ili tako nešto, ali jednostavno smo stavili tačku na celu priču. Otišlo je predaleko. Nemam šta da je branim od Pavla. Koliko vidim, ne dira je. Nemaju nikakav odnos. Zna devojka sama da se brani – rekao je Ša.

Nakon njegovog izlaganja Dragana nije imala komentar, zbog čega je voditelj Milan Milošević nastavio dalje sa pitanjima.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

twenty + 5 =