(VIDEO) Jelen i Đekson priznali Ognjenu ŠTA SE PROMENILO OD KADA JE MINA UŠLA U ZADRUGU

Okrenuo joj leđa!

printscreen
printscreen

Od kako je Mina Vrbaški ušla u rijaliti program “Zadruga”, Nemanja Đerić Đekson okrenuo je leđa Jeleni Krunić i vratio se u zagrljaj ovoj ukućanki koja je ponovo stigla u Belu kuću. Reper je tu noć prespavao čak i u krevetu Mine Vrbaški, sa kojom je ranije bio previše intiman.

Jeleni Krunić nije lako pala ova situacija jer je, iako u spoljnjem svetu ima dečka, postala previše bliska sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Reper i Jelena večeras su o svemu pričali sa voditeljem Ognjenom Amidžićem.

-Ne dešava se ništa! To je to! Ja sam sinoć rekla svoje. Ja sam rekla da iz tog trougla izlazim. Nemam nameru da se bavim tim dečijim igrama. Ne želim sebe više da povređujem i to je to! Sama sam izašla iz svega toga! – rekla je Krunićeva.

Đekson se u početku smejao uz reči kako je ovu situaciju sa Jelenom Krunić i ranije doživljavao sa ostalim devojkama koje je uspeo da pridobije u toku svoje dugogodišnje zavodničke karijere.

-Brate, gotivna je mala Mina. Ne moram sa njom ništa da imam, da bih blejao sa njom. Ona je unikat. Ja sam pokušao sa njom (Jelenom) da razgovaram na tu temu – izjavio je Đekson, a zatim ga je Jelena prekinula.

-Nije istina! Došao je tu i počeo da se smeje! Čim je mala Mina ušla videlo se da tu ima nešto između njih – tvrdi Jelena.

Razgovor u celosti između Jelene Krunić i Nemanje Đerića Đeksona u pabu sa Ognjenom Amidžićem možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 + seventeen =