(VIDEO) Lepi Mića SUOČIO Draganu i Pavla, pa saznao OVO!

 

Žestoka svađa u Beloj kući!

printscreen
printscreen

U toku noći došlo je do žestokog verbalnog obračuna zadrugara. Sve je počelo jer je Lepi Mića suočio Draganu Mitar i Pavla Jovanovića.

Ono što je Mići zasmetalo jeste kontakt između Dragane i Pavla, budući da joj je on dao deset komada cigareta koje mu je poklonio Marko Miljković.

-Ispada kako ja njoj branim da razgovara sa Pavlom! Ona me je prodala za par komada cigara. Mene boli k*rac za vas, ako mi priča za neke druge stvari, treba da mi prijavljuje i za cigare. Ona da je meni rekla to, ja bih bio u fazonu njena posla, a ovako, od večeras, viša ništa između nas. Vi se j*bete, za to me boli uvo. Ona je za tebe rekla da si kr*s kombinacija, da te ne voli, a ti njoj nalaziš cigare – započeo je Mića.
-Ja sam rekao, ako treba da nju ću sve da uradim, bez obzira na sve – uzvratio je Pavle.
Potom je Mića dok je Dragana odlazila do spavaće sobe, krenuo za njom kako bi je doveo da se suoči sa Jovanovićem.

-Poenta je cele priče da je ona spremna da proda bilo koga. On je spreman na sve da bude sa njom. A ona je spremna na sve da od njega napravi budalu – vikao je Mića.

Njihova rasprava se nastavila u istom smeru, Lepi Mića je sve vreme pokušavao da objasni koliko je bio povređen kada je čuo da je Dragana opet imala kontakt sa Pavlom, a nije mu prijavila. Dok sa druge strane Jovanović je sve vreme tokom svađe potencirao da nema ništa loše u tome.

-Nadam se da je sada sve ispričano i da više nećeš pričati deset različitih verzija do juna. Kad budu ušli neki novi takmičari, ne moraš im pričati istu priču, nadam se da nećeš – završila je Dragana.

 

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

three × 5 =