(VIDEO) Luna ispričala zadrugarima jezivu ispovest: Majka je vrištala, polela se na sto, nismo znale šta ćemo od straha

Zadrugari koji su je slušali su bili zatečeni.

printscreen
printscreen

Vreme koje su zadrugari proveli ljušteći luk u radionici učinili su zanimljivim tako što su pričali čudne situacije u kojima su se nalazili. Prema reakcijama prisutnih, ono što se dogodilo Luni Đogani je bilo dovoljno da se Zlata, Jelena Krunić, Zerina i Višnja zgroze od straha i užasa.

Luna je otkrila da njena majka Anabela Atijas uvek na nastupe ide sama, ali je te zime odlučila da povede i najstariju ćerku. Nastup je prošao super, ali ono što se dogodilo u hotelu u kom su prespavale će pamtiti celog života.

-Moja mama na nastupe inače ide sama… Onda je odlučila da mene vodi. Bila je zima, otišli smo i bilo je sve okej na nastupu. Posle toga nas dve otišle u hotel. Mami nije bitno kakav je to prostor, samo da ima gde da se spava – rekla je Luna, a potom nastavila:

-Legle mi da spavamo i ujutru ja čujem nešto grebe, a baš je bilo malo svetlosti. Čujem nešto udara i udara, ne znam šta je jer ne vidim. Uzele telefon da vidim, uključim lampu i šokiram se. Pacov, iz WC šolje! Vrištala sam, pao mi telefon, ono mrak. Majka vrišti, polela se na sto, ne znamo šta ćemo od straha. On je mogao da uđe u toku noći u krevet, mogao je oči da nam izvadi. Ceo hotel sam digla na noge – rekla je Luna.
Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eight + twenty =