(VIDEO) LUNA VRIŠTALA U ZADRUZI: Nije mogla da podnese ono što joj je BORA rekao za RODITELJE!

Zadrugari nisu mogli da je smire.

printscreen
printscreen

Ove noći je nastala ogromna svađa kada je Luna Đogani saznala da njeni cimeri pričaju kako su ona i Marko Miljković bili u vezi.

Ona je počela da urla na Boru Santanu, jer je bila uverena da su te priče krenule od njega.

-Šta je problem Boro? Ti pričaš da sam ja bila sa Miljkovićem u vezi. Šta je problem – vrištala je Đoganijeva.

-Priča se, rekli su tvoji drugovi – pravdao se Bora.

Blogerka nije prestajala, već je nastavila još glasnije da viče na Santanu, koji joj se usprotivio.

-Što si to rekao? Ako si moj drug, brat i ako me gotiviš…. Zašto pričate laži o meni, pravite od mene ku*vu? Ja ne mogu da imam druga ovde? Koji ljudi su to rekli? Ko je pričao? Dokle ćete da me pravite ku*vom? Ramona me napada da sam bila sa njim – rekla je Luna.

-Rekli su da si otišla kod njega kući – naveo je Santana.

Luna je odmah otišla po Miljkovića kako bi ga nagovorila da demantuje pred svima da su njih dvoje ikada bili zajedno.

-Sad ćeš da uđeš unutra i da kažeš da nisam bila sa tobom. Odmah! To što sam ja sa tobom bliska ne znači da sam bila sa tobom u vezi. Svi pričaju da sam se ja tobom je*ala, da sam bila sa tobom. Na šta to liči, šta sam ja ovde, d*olja neka – besnela je blogerka.

-Luna i ja nikada nismo bili zajedno – rekao je Marko nakon što je ušao u spavaću sobu.

Međutim, Đoganijeva je nastavila da se svađa sa Borom, a u jednom trenutku skočila je i na njegov krevet, što je Santanu dovelo do ludila, te joj je opsovao porodicu.

-Bora je rekao da sam ja bila sa Miljkovićem. Da smo mi posle otvaranja butika bili kod tebe i da smo se je*ali. I ja sam čula da si ti gej i je l’ sam ja ikome pričala? Treba da te bude sramota. Meni će ova Ramona priča sa kim sam ja bila. Je l’ te nije sramota – urlala je Luna.

 

-Nemoj da ti je*em mamu i jednom i drugom. Klošari jedni bre, mamu li vam je*em. Mene si našla. Je*aću te u usta. Je*em li ti mamu u pičku. Je*em li ti Gagija onog nepismenog – vikao je Bora.

Posle ovih uvreda, Đoganijeva se slomila i počela da plače i jeca na sav glas. Nekoliko zadrugara su se okupili oko nje i pokušali da je suzdrže, ali Luna je grcala u suzama i vrištala iz sve snage.

Kako je sve igledalo pogledajte u narednim snimcima.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

ten + twelve =