(VIDEO) Miki i Miljana spomenuli Slobu: On je JEDINI KRIVAC!

Osim toga, Kulićeva mu se poverila da je njena najveća preokupacija, sin prvenac.

printscreen
printscreen

Tokom ranih jutarnjih časova, dok su svi zadrugari spavali Miljana Kulić i Miki Đuričić su pričali o zadrugarima, privatnom životu i isticali ono što ima najviše smeta i za šta se bore u rijalitiju “Zadruga 2”.

-Razapeta sam kao Isus Hristos. Hoću da budem sa Željkićem, da zaradim ovde novac za njega. Sve hoću. Ako me budeš videš za 10-15 godina ako ne budem imala novca, pljunite je, udarite je nogom u du*e – pričala je Miljana.
-Ja sam se u ološa zaljubio, prevaranta, lažova. Podvojena, trostruka ličnost. Izbegavam je, vidim da me laže, da me samo koristi, ali džaba. Ja na ovakav slučaj nisam naišao… ali bi je je*ao – pričao je Miki o Rebeki.

Da podsetimo, Miki je u prethodnoj sezoni i te kako komentarisao i pravdao ljubav Lune Đogani i Slobe Radanovića, a ovog jutra je i sa Miljanom podelio svoje mišljenje o ljubavnom trouglu.

-Prošlu sezonu sam branio ovog konja Slobu, Luna me je dete ubedilo u to. Ona je njega volela, bila je zaljubljena u njega. Nije kriva tu ni Kija ni Luna, jedini krivac je lično on – rekao je Miki.
Sve je uradio radi svoje karijere – saglasna je bila Miljana.

 

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 × 3 =