(VIDEO) Miki i Rebeka imali OZBILJAN RAZGOVOR O NJIHOVOM ODNOSU, a evo do kog je zaključka on onda došao!

Želi sebi da olakša.

printscreen
printscreen

Odnos Mikija Đuričića i Rebeke Popović iz dana u dan sve je komplikovaniji. Nakon buđenja jutros, Miki je odlučio da ozbiljno porazgovara sa Rebekom o svemu što se dešava u njihovom odnosu.

Đuričić se prvo dvoumio da li Rebeki da kaže sve u lice ono što ima, ali je ipak prelomio, pa je tako Rebeka saznala da je Mikiju drago što se kroz njihovo druženje pokazala kao kvalitetna osoba.

 

-Ali ljutiti se na nekoga ko misli o tebi sve najbolje… To mi je malo, pfff… Meni to smeta. Ja sam neko ko je pri kraju karijere, ti si na početku i mislim da imaš smisla za to. Ja one koje gotivim, ja njima sve praštam. Ovo kažem da olakšam sebi, jer znam šta će se desiti ako nastavim ovako sa našim prijateljstvom, druženjem, muvanjem… Da se ja nešto tripujem, da ovo, da ono…. Ja smatram da ne grešim – govorio je Miki.

Ovaj zadrugar je rekao da ne želi da otežava i njemu i Rebeki, kao i da njemu u rijaliti programima nije potrebna devojka da bi opstao. Podsetimo, poslednjih nekoliko dana svaki razgovor Mikija i Rebeke se završi svađom.

 

-Ti si se meni desila. Ja to nisam mogao da biram. Ti dođi kada ti je dosadno, možeš uvek da dođeš. Ja mislim da se svaki dan lepo ponašam prema tebi, uvek sam o tebi razmišljao – nastavio je Miki.
-Ja nisam nametljiva. Ja ne volim nikoga da davim. Nekada ne znam da li hoćeš da idem ili nećeš da idem i ja tako onda neću da te diram. Naći ću sebi neku novu zanimaciju – pričala je Rebeka Mikiju.

Na istom mestu gde je razgovarao sa Rebekom, Miki je o ovoj ukućanki pričao sa Suzanom Perović kojoj je rekao kako smatra da bi bilo najbolje da se udalji od Popovićeve i da je shvatio neke stvari.

-Neću više da se blamiram, te dečije igre. Otežavajuća okolnost mi ne treba da se zaljubim još više. Seti se na Farmi šta je bilo, Džidža pomazila Vanilu, ja pobegao kući. Malo sam shvatio neke stvari. Sabrao sam dva i dva – pričao je Miki Suzani.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

19 − two =