(VIDEO) Milan otkrio SVE ONO ŠTO NISMO VIDELI I ČULI u Zadruzi

Previđa ogromne turbulencije unutar Bele kuće.

printscreen
printscreen

Milan Milošević na kraju svake nedelje analizira događaje unutar “Zadruge”, što je učinio i večeras, kada je Ognjenu Amidžiću u pabu ispričao sve što je video i čuo tokom proteklih sedam dana.

– Nema kraja zavrzlamama u “Zadruzi”. Većina nas je očekivala da se Mina vrati, jer nisu bile ugašene te emocije između nje i Đeksona. Njihov pogled govorio je sve, čisto sumnjam u priču da je imala dečka. Mislim da je Đekson ovaj put džukači poneo. S Jelenom je ušao u vezu, to je i rekao, dok mu je Mina uvek bila kombinacija. Ćuo sam da je Jeleni sinoć bilo loše, a Mina i Đekson se ljube najnormalnije, spavali su zajedno – rekao je on, a potom dodao:

– Rekla mi je Jelena da joj se Đekson nije ni obratio. Povređena je kao čovek. To će da bude haos, mislim da je narod koji je vratio Minu samo čekao da se ovde stvori situacija oko Đeksona, da bi je opet vratili – rekao je Milan i podsetio gledaoce da je Đekson tokom igre istine rekao da je najbolji seks imao sa Jelenom Krunić, ali da je Milanu šapnuo da je to, ipak, bila Mina.

-Tada je rekao da je Jelena, a meni se okrenuo i rekao da je, ipak, Mina. Neće Jelena Krunić ostati dužna Đeksonu, ne mislim da ona tu ima problem sa Minom. Ona ne zna da se svađa, izvućiće deblji kraj ovde. Sad je prvi put pokazao da je ovde rijaliti igrač, ma koliko kukao na zub, kičmu, da će preskočiti… Umače li, umače. Nema posta!

Milan se osvrnuo i na odnos Kije Kockar i Filipa Đukića.

– Filip i Kija su ponovo uspostavili odnose, komunikaciju. Vidim da pričaju, ali večeras me je iznenadilo – vidim, njih dvoje spavaju zajedno, Marija Ana i Filip, pomirili su se oko sedam. Ona mi je danas prišla i pitala me je da li sam primetio da Kija trči kao luda za Filipom, da ga stalno prati u stopu – istakao je on i dodao da Teodora sve više pominje bivšeg dečka Kristijana i da na taj način “diže sebe”.

– Ukoliko bi se on njoj javio kad ona izađe, tu je gotovo, sa Anđelom više nema priče. Anđelo će tu da izvisi i mislim da je svestan toga – rekao je on, a šta je otkrio o Maci Diskreciji poslušajte u nastavku:

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

thirteen + ten =