(VIDEO) Nakon žestokih uvreda, Marijana FIZIČKI NASRNULA na Tomu, obezbeđenje odmah moralo da reaguje!

Pale teške uvrede.

printscreen
printscreen

Tokom ranih jutarnjih časova došlo je do fizičkog okršaja između Marijane Zonjić i Tomislava Panića. Naime, ovaj zadrugar je očitao plavuši lekciju i istakao da ne želi da bude sa njom, a onda ju je uvredio rekavši da se “j*be za pare”.

-Ti ne možeš da budeš sa mnom. Ti ne umeš da se ponašaš. Ti se j*beš za pare – vređao je Toma Zonjićevu.

Ove reči su izvele iz takta Marijanu, pa je rešila da ga pecne gde ga najviše boli, spomenuvši mu bivšu devojku Minu Vrbaški.

-Ja ne želim da budem sa tobom. Ako nađeš dokaz, onda možeš da pričaš! Što si sada klošar? Što si bio sa devojkom koja je to radila za pare? Mrš! Sram te bilo! Kakav si ti to muškarac – unela se Marijana Tomi u lice.

-Mina se nikad nije k*rčila preda mnom, a ti si fuksa! Ti si fuksetina. J*bem li ti majku u p*čku – vikao je Toma na Marijanu.

Nakon ovih reči, Marijana je udarila Tomi šamar, a onda ju je on odgurnuo od sebe. Obezbeđenje je istog trenutka uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo da dođe do većeg fizičkog okršaja.

 

Pljuštale su teške uvrede sa obe strane, a Toma se jedva smirio jer nije mogao da podnese što mu je Zonjićeva udarila šamar.

 

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2 × one =