(VIDEO) OGOVARALI LUNU I DAVIDA: Aleksandri NEĆE BITI DOBRO kada čuje šta su ovi zadrugari pričali!

Smatraju da Luna namerno potencira druženje sa Davidom.

printscreen
printscreen

Trio David Dragojević, Aleksandra Subotić i Luna Đogani bili su tema razgovora Lepog Miće, Jovane Tomić Matore, Ane Korać i Eleonore Miljković. Ovog puta na oštru kritiku je naišla Luna za koju Lepi Mića smatra da namerno potencira druženje sa Aleksandrom i Davidom.

 

Matora je takođe iznervirana zbog ponašanja blogerke jer i sama zna kako izgleda to njihovo druženje imajući u vidu da je kasnije ušla u ”Zadrugu 2”.

-Ja sada besnim, ja ne smem da izađem. Za te ljude koji su gori od mene, ja Luni glumim prijatelja i na kraju ispadne kako je ispalo. Zbog takvih ljudi ne smem da izađem sada tamo – vikala je Matora.

-Šta ćeš ti Luno u društvu gde te smatraju sumnjivom osobom? Kad bi me zvala žena i rekla to, odmah bih se sklonio. Njoj se svaki dan priča i evo sad idu u izolaciju zajedno. Ona sama hoće to. Ona uživa u tome, ona je bolesna. Aleksandra je mučenica ljubomorna – pitao se Lepi Mića.

-Ne postavljaju pitanja čisto onako, vidi se kako on uvek ode kod nje i pričaju, kako se sklanja od Aleksandre – dodala je Matora.

Njih dvoje gore, Aleksandra je to provalila. Što ne izađu tekstovi o Nori i nekom momku – rekao je Mića.
Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eighteen − fifteen =