ZADRUGA: OTAC MI SE UBIO (VIDEO)

Novinar Milan Milošević u više navrata proglašen je za dvoličnog i bezdušnog, ali je malo onih koji znaju kakva prošlost se krije iza njegovog ponašanja

On je u ranim jutarnjim časovima počeo da razgovara sa Lunom Đogani i Slobom Radanovićem, a kasnije im se pridružila i Teodora Džehverović. Nakon nekog vremena Milan je počeo da “otvara dušu”,a njegovi cimeri nisu mogli da sakriju šok koji su doživeli čuvši ovu priču.

Moja majka kada se udala za oca imala je već brak iza sebe. Ona se bila udala sam 17 godina i dobila najstarijeg brata, ali je posle godinu dana ostala udovica. Logično je bilo da se uda opet i tad se udala za mog oca. Rodila je mene i brata koji ima cerebralnu paralizu, u domu je već 20 godina jer je postao agresivan, ima um deteta od 3 godine, a može da bude opasan. Najstariji brat se ubio – ispričao je on, a to je bio tek početak.

Već nakon prvog dela priče Luna, Sloba i Teodora su ostali bez teksta, a Milan je tada tek otkrio kako su izgledali najgori momenti njegovog života.

– Otac je dolazio pijan svaki dan. Ako ga nema do šest-sedam, znači da je otišao da se napije. Onda bi se vratio kući i tukao majku i polubrata, njega je ubijao od batina. Mi smo prvo bežali kod komšija, ali je počeo njih da maltretira pa smo bežali u kukuruz da spavamo. Jedan dan je čak zapalio sto, mogli smo svi da izgorimo, to je i želeo. Nakon nekog vremena završio je u zatvoru zbog nekog problema koji je napravio i dobio je dosta godina zatvora. Tada je majci ostavio oproštajno pismo i obesio se u zatvoru. Nama je tada svanulo. Najstariji brat se ubio posle Vukovara, a drugi brat je u domu, majka je sada bolesna, ali je borac i ja sam joj sve – završio je Milan svoju tešku ispovest.

Teodoru je njegova priča teško potresla, a ni Luna ni Sloba nisu ostali ravnodušni.

Izvor: Pink rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

8 + 9 =