ŽELI DA NAPUSTI RIJALITI: Luna tešila i smirivala Adama

Poželeo je da napusti rijaliti, a onda mu je Đoganijeva pružila utehu.

printscreen
printscreen

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi “Zadruga 2”. Adam Đogani večeras je posle “Pitanja gledalaca” morao da se poveri njegovoj sestri Luni Đogani jer je bio tužan i potišten.

On se osećao prazno i iscrpljeno posle mnogih rasprava za crnim stolom, pa je želeo da napusti rijaliti. Naime, njega su potresle rasprave sa bivšim devojkama Marijanom Zonjić i Biljanom Micić, koje su otvoreno priznale da ih je Adam huškao jednu protiv druge.

-Nemam inspiraciju nikakvu. Ide mi se kući. Sa svima se borim ovde – rekao je Adam kroz plač.
-Nemam ni ja. Koga ja imam kao inspiraciju? Koga briga šta oni pričaju za tebe. I mene su gazili kad sam se raspadala. Koga boli du*e za njih šta će oni da kažu. Misli na sebe i svoju porodicu. Imaš mene koja može da ti kaže iz ličnog iskustva. Ja sam ispala ljubavnica. Najlakše je odustati od svega i otići u krevet i plakati.

-Nema čega da te bude sramota. Ti si dobar, emotivan i iskren. Ja se ne kajem ni zbog čega. Isplači se – rekla je Luna nakon čega su otišli na spavanje.

 

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

one × three =