30.000 evra za sat i po pevanja: “Uraganke” od raspada grupe napravile biznis

Članice grupe “Hurricane” Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević navodno su dobile 30.000 evra da bi pevale na proslavi 18. rođendana ćerke biznismena iz Austrije, koji je čak poslao privatni avion po ‘Uraganke’.

“Ivana, Sanja i Ksenija imale su zakazan nastup u Poreču baš te večeri kad je bila i rođendanska žurka u Beču, pa je biznismen poslao privatni avion po njih! Sve tri su se oduševile i odmah su prihvatile ponudu, ceo put su se snimale i pevale u avionu. Za sat i po na tezgi u Beču zaradile su 30.000 evra”, priča izvor blizak članicama grupe i otkriva kako su dobile ovu neobičnu tezgu.

Navodi da ih taj biznismen nije poznavao, ali je ispunio želju svoje ćerke, koja je tražila da joj samo “uraganke” pevaju na 18. rođendanu. Slavljenica je bila presrećna, kao i gosti, koji su devojkama dali dobar bakšiš.

Kako otkriva sagovornik, “uragankama”, ali i gostima je bilo zabranjeno da objavljuju fotografije na društvene mreže.

“Na veselju je bilo 50 ljudi, uglavnom deca uspešnih biznismena. Niko nije smeo da kači fotografije na Instagram jer je to bio zahtev slavljenice” priča izvor.

“One jedu binu”: Hurricane ide dalje – raduje se cela Evropa, a i šire VIDEO

Uraganke su posle žurke prenoćile u Beču, a sutradan su rešile da novac koji su zaradile “spiskaju” u Nici i Monaku.

“Imale su pet dana slobodno i odlučile da sve pare koje su uzele na 18. rođendanu potroše na putovanje. Prvo su u Nici obilazile klubove, a onda su otišle u Monako. Rekle su mi da se super provode i da im uopšte nije žao što su potrošile skoro sve pare”, priča izvor.

“Uraganke” nisu smele previše da pričaju o ovoj tezgi.

Uraganke za B92.net: “Svako ima pravo na svoje mišljenje i ukus”

“Bile smo na privatnoj žurci i zato ne želimo da otkrivamo detalje. Možemo samo da vam kažemo da smo se super provele. Bilo nam je prelepo, atmosfera na žurci je bila sjajna. Sada smo u Francuskoj privatno, jer imamo nekoliko dana slobodno i, čim se vratimo, nastavićemo da nastupamo i promovišemo nove pesme”, kažu Ivana, Ksenija i Sanja, piše Informer.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eighteen − 12 =