Bacio je devojci KISELINU U FACU, OSLEPEO JE NA JEDNO OKO, a to je samo početak…

Dvadesetogodišnja devojka iz Turske nedavno je izazvala žestoku debatu na internetu nakon što se udala za čoveka koji ju je unakazio i skoro oslelepio kiselinom nakon raskida.

Berfin Ozek se venčala sa 23-godišnjim Kasimom Ozanom Seltikom, istim čovekom koji joj je bacio kiselinu u lice pre dve godine, nakon što su raskinuli. Njih dvoje su se zabavljali neko vreme, ali su se nakon žestoke svađe razdvojili, a Kasim je navodno odlučio da ako on ne može da je ima, neće ni jedan drugi muškarac, pa ju je napao kiselinom.

Supstanca je ostavila jadnu ženu unakaženu, skoro potpuno slepu na jedno oko.

Nakon što je preživela Kasimov kukavički napad, 20-godišnja žena ga je prijavila policiji i on je uhapšen. Međutim, ubrzo je počeo da je bombarduje porukama, tražeći oproštaj i priznajući joj ljubav.

Ono što je sve začudilo, jeste činjenica da je Berfin zapravo popustila pred njegovim molbama i u jednom trenutku odlučila da povuče tužbu.

– Nije mi prijatno što je tamo između četiri zida. Napisali smo mnogo pisama jedno drugom. Obećala sam mu se. Mnogo ga volim, on me mnogo voli – pisala je ona na društvenim mrežama.

Odluka Berfin Ozek da povuče svoju žalbu, koja je u suštini omogućila njenom bivšem dečku koji je bacao kiselinu da izbegne kaznu za svoj zločin, izazvala je dosta kritika u javnosti, a ona je na kraju napisala da je shvatila da je pogrešila i pitala svog advokata da se tužba vrati.

Sud u turskoj provinciji Hataj osudio je Kasima Ozana Seltika na 13 i po godina zatvora. Njih dvoje su, međutim, ostali u kontaktu, a nakon promene turskog zakona izazvane pandemijom, Seltik je pušten na uslovnu kaznu nakon što je odslužio manje od dve godine zatvorske kazne. Zaprosio je Berfinu čim je izašao, a ona je prihvatila da se uda za njega. Brzo su odredili datum i venčali su se ranije ovog meseca.

– Udala se bez našeg znanja. Borio sam se za nju godinama, a sada je uzaludno – rekao je njen otac Jašar Ozek turskim novinarima.

Nakon negodovanja javnosti zbog Casimovog puštanja iz zatvora, advokat Ramazan Erdogan je pojasnio da je on tehnički samo na odsustvu i da još mora da odsluži ostatak kazne u zatvoru otvorenog tipa.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

two + twelve =