Bojan Raičević, član IO Kompanije „Dunav osiguranje“:Kasko sudar – nova polisa „Dunav osiguranja“

Bojan Raičević, član IO Kompanije „Dunav osiguranje“

Vozači, naročito oni sa ne tako velikim iskustvom, najveći strah imaju od sudara. I to s razlogom, jer je sudar najčešći rizik u saobraćaju na našim putevima. Upravo zbog toga, Kompanija „Dunav osiguranje“ ponudila je vlasnicima putničkih motornih vozila novu polisu osiguranja kasko sudar. I to s razlogom, jer je sudar najčešći rizik u saobraćaju na našim putevima. Upravo zbog toga, Kompanija „Dunav osiguranje“ ponudila je vlasnicima putničkih motornih vozila novu polisu osiguranja kasko sudar.

  • Ova polisa namenjena je svim fizičkim licima koja žele da zaštite svoje vozilo, i to kada su delimično ili u celosti odgovorna za sudar. A priznaćete, to se može desiti i najsavesnijim vozačima. Važno je napomenuti da se kasko sudar odnosi samo na putnička motorna vozila standardne namene. Osiguranik, odnosno vozač koji je upravljao vozilom i odgovoran je za sudar sa drugim vozilom treba obavezno da priloži zapisnik, izveštaj ili službenu belešku policije kako bi po ovoj polisi šteta bila nadoknađena – istakao je Bojan Raičević, član IO Kompanije „Dunav osiguranje“.
    Ukoliko niste krivi za udes, nadoknadu štete snosi vlasnik automobila koji je izazvao sudar po polisi za auto-odgovornost.
    Kasko sudar osiguranje je po ceni najpovoljnije na tržištu za zaštitu automobila, sa premijom već od 30 evra, jer vodimo računa o uloženom novcu naših osiguranika. Premija osiguranja se utvrđuje na osnovu nekoliko faktora, između ostalog zavisi i od izabrane sume osiguranja, snage motora, ugovorenog učešća u šteti, starosti vozila… Vozilo možete osigurati bez obzira na njegovu starost. Takođe, ovo osiguranje se ugovara sa obaveznim apsolutnim učešćem u šteti od 100 ili 200 evra. Polisa kasko sudar pruža neophodnu dozu sigurnosti i bezbednosti ne samo na putevima Srbije, već i na teritoriji Evrope, Turske i Rusije – pojašnjava Raičević.
    Polisu kasko sudar „Dunav osiguranja“ možete zaključiti na vrlo jednostavan način, onlajn kupovinom na www.dunav.com , ili se detaljnije informisati besplatnim pozivom Kontakt centra Kompanije „Dunav osiguranje“ na broj telefon 0800 386 286.

Dunav Osiguranje / Glas Nacije

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

four + 6 =