BRUKA: Opozicija totalno izgubila kompas – SRAMNO napali Vučića umesto Kurtija

Zoran Lutovac, predsednik DS i Dobrica Veselinović, iz koalicije “Moramo” nakon sastanka sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, napali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog želje da zaštiti srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Iako je Aljbin Kurti uz podršku svojih mentora doneo odluku da zabrani srpske lične karte i nakon 30. septembra ukine važenje registarskih oznaka sa imenima srpskih gradova “KM”, “GL”, “PR”, “UR” i drugima, uz najavu da će nakon tog roka ta vozila biti oduzimana, opozicija opet krivi Vučića umesto Kurtija.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se juče povodom novih odluka Prištine.

– Ovo se dešava zato što su bahati i arogantni, a mi nemamo nuklearno oružje ni naftu, pa mogu da nam rade šta hoće. Naš narod, razgovarao sam sa predstavnicima Srpske liste, neće to više da trpi. Neće da trpi upade njihovih jedinica. Dali su rok, i Priština planira opšti napad na sever Kosova 1. oktobra. I to narod treba da zna – rekao je Vučić.

On je rekao da će odgovor Srbije biti trezven, ali da nećemo dopustiti novu “Oluju”.

– Niko ništa ne nudi. Traže među Srbima ko će da ide protiv svog naroda na Kosovu i Metohiji. Naš odgovor biće trezven, ali ubitačan i istinit. Mi vojne akcije nećemo da preduzimamo, ali ih molim da ne otimaju imovinu našem narodu, i da ne pokušavaju da ih proteraju. Molimo te moćne i silne. I verujem da imaju dovoljno vremena do 30. septembra da tri puta razmisle hoće li to da rade ili neće – rekao je predsednik.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eighteen − 13 =