DETALJI HAPŠENJA SILOVATELJA U BEOGRADU: Policija ga opkolila, on im uputio OVE reči

Osuđeni silovatelj Igor Milošević danas je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Nakon toga biće saslušan kod tužioca. Inače, pre 15 godina je svega nekoliko dana nakon puštanja na slobodu počinio silovanje i četiri razbojništva.

Ovog puta iza rešetaka je završio 10 dana od izlaska na slobodu.

– Nakon što je Prvom OJT u Beogradu dostavljena krivična prijava od strane nezavisnih dnevnih novina ‘Informer” protiv Igora Miloševića, u tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tužioca Prvog OJT u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, odeljenje za javni red i mir određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom I.M. zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 st.3 KZRS. Naime, iz navoda prijave krivično delo izvršeno je dana 27.09.2022. godine na štetu novinarki koje su vodile intervju sa prijavljenim, a u vezi razgovora sa njim, odnosno davanja izjava za vreme snimanja. U roku od 48 sati osumnjičeni će biti saslušan u Prvom OJT-  saopštilo je Prvo OJT, prenosi Telegraf.

Prilikom hapšenja Milošević je inspektorima MUP rekao:

– Da li sam nešto uradio? Znači, namestili, uhapšen sam zbog novinara? Znao sam – rekao je Milošević, piše Informer.

Nakon toga ušao je u policijski auto i odveden je u pritvor.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 × three =