„DUNAV OSIGURANJE“ – MILJENIK POTROŠAČA

[box]Kompanija „Dunav osiguranje“ dobitnik je ovogodišnjeg priznanja „Miljenik potrošača“ za omiljene brendove na tržištu Srbije[/box]

Beograd, 22. april 2021. – U organizaciji udruženja „Moja Srbija” i uz podršku Grada Beograda, ove godine po prvi put su dodeljena priznanja „Miljenik potrošača” za najbolje brendove na tržištu Srbije. Kompanija „Dunav osiguranje“ je u kategoriji „Osiguravajuća društva” glasovima potrošača izabrana za omiljeni brend i ponosno ponela titulu „Miljenik potrošača”.


U konkurenciji od 1 500 brendova u 30 kategorija nominovane su najpoznatije domaće kompanije, koje su građani nagradili glasovima za kvalitet, prepoznatljivost i društvenu odgovornost. Priznanje „Miljenik potrošača” dodeljeno je isključivo na osnovu glasova potrošača. Isticanje najboljih za cilj ima podsticanje zdrave konkurencije među kompanijama i njihove težnje za stvaranjem prepoznatljivog i prestižnog brenda u koji će građani imati poverenje.
Kompanija „Dunav osiguranje“ prethodnu godinu završila je s rekordnim rezultatima, koji su nadmašili i one ostvarene u izuzetno uspešnoj 2019. godini. Time je Kompanija potvrdila lidersku poziciju na domaćem tržištu osiguranja. Zaključeno je više od 1,8 miliona polisa, sa bruto premijom za 4,45 odsto većom nego u 2019. godini. U neživotnim osiguranjima postignut je rast bruto premije od 3,55 odsto, dok je životno osiguranje poraslo za 13,25 procenata. Odgovorno poslovanje Kompanija „Dunav“ je potvrdila i bezrezervnom podrškom društvenoj zajednici, te je samo u 2020. godini u ove svrhe izdvojeno više od 2,5 miliona evra, od čega 1,5 miliona evra za projekte namenjene deci, kao što je „Prijatelј od detinjstva“, te za podršku zdravstvenom sistemu Republike Srbije.

 

Glas Nacije/Dunav Osiguranje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

four × five =