Filmska priča: Marina je bila oteta kao dete, a onda je živela sa majmunima

Životna priča Marine Čempman, Britanke rođene u Kolumbiji liči na čuveno delo “Knjiga o džungli” Radjarda Kiplinga. Naime, ona tvrdi da je veći deo svog ranog detinjstva provela u prašumi, živeći sa majmunima

Internet je pun čudnih i bizarnih priča. Ljudi imaju beskonačnu slobodu da se izraze i podele svoje životne priče, što omogućava razvoj zanimljivih, ako ne i haotičnih priča, a jedna od takvih je priča Marine Čempman.

Marina je otkrila da je veći deo svog ranog detinjstva provela sa majmunima i drugim životinjama u džungli. Prema njenim rečima, imala je samo 5 godina kada je oteta iz svog sela, te je bila primorana da živi u divljini sa kapucinskim majmunima sve dok nije spasena nekoliko godina kasnije.
Ona je otkrila kako je morala da nauči da živi sa majmunima i da nauči kako da komunicira sa njima kako bi se upoznala sa divljim životinjama. Govoreći o svojoj otmici, Čepmen je otkrila da su je odvela dvojica muškaraca koji su je oterali od kuće.

Čepman je navela da se jedva seća da je živela sa svojom porodicom i da se nejasno seća preživljavanja na ulici. Marina otkriva kako je izgledala njena otmica: “Videla sam njihove noge.Jedan je bio crnac, a jedan belac koji se udaljavao u šortsu. I samo sam želela da se vrate po mene, da me ne ostavljaju tamo.”

Ispričala je da joj je u početku samo jedan majmun prišao i bocnuo je.

“Bio je samo lep osećaj videti nešto u tom trenutku. Samo sam zaboravila da zaplačem, a i dalje sam bila uplašena zbog toga“, objasnila je.

Kasnije ju je usvojila jedna žena nakon što je spasena iz džungle.

Marina je primetila da joj je trebalo neko vreme da uspostavi način da komunicira sa primatima, ali su je posle nekog vremena “prihvatili”. Neki izveštaji navode da ju je spasila komšinica, a potom da je usvojila žena..

Sada, Marina Čepmen ima muža i dvoje dece. Objavila je autobiografiju “Devojka bez imena”, uz pomoć svoje ćerke Vanese, a takođe je predstavljena u dokumentarcu National Geographica koji je prikazao njeno iskustvo života sa majmunima u njenom ranom detinjstvu. Naslov dokumentarca je “Žena koju su odgajali majmuni”.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 × five =