JEZIVA SCENA U BEOGRADU: “Video sam čoveka kako grli mog sina” – a onda je usledio ŠOK

Situacija koja se dogodila na jednom novobeogradskom igralištu naterala je sugrađanina da apeluje na roditelje da pripaze na svoju decu i obrate pažnju na bukvalno svaki sekund njihove igre.

Naime, kako je ovaj Beograđanin objasnio, deca su se igrala kod zip lajna u bloku 63. On je sa detetom bio malo udaljen, dok je njegov drugi sin čekao red za zip lajn.

– U jednom momentu vidim nekog čoveka kako grli mog sina i još jednog dečaka i okreće se ka drugom da ih slika – objašnjava i nastavlja da opisuje:

– Brzo dotrčavam. Vidim dva migranta tamnoputa u papučama i pitao sam ih šta to rade. Oni na engleskom odgovaraju “Samo smo se slikali” i kažu da će obrisati. Sliku su obrisali uz moje nadgledanje. Odmah su se okrenuli i otišli.

Kako je istakao, obojica imaju između 25 i 30 godina. Jedan je srednjeg rasta, između 170-180 cm, dok je drugi nešto visočiji. Ovaj Beograđanin naglašava da je muškarac koji se slikao sa decom imao oštećeno, presavijeno desno uho, “kao što imaju džudisti”. Toliko je uspeo da primeti u brzini.

O celom slučaju obaveštena je i policija.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3 × 4 =