Kako da registrujete firmu, crypto ili investicioni fond na Kipru? Korak po korak vodič

Ukoliko razmišljate o zonama gde biste registrovali firmu, Kipar je možda broj jedan destinacija, ne samo zbog nižih poreza, već pre sve zbog stabilnog pravnog okruženja u okviru EU, ali i fleksibilnosti da jednostavno omogući osnivanje kompanije u formi investicionog fonda, što olakšava uključivanje investitora.

Ono što je najbitnije, ovde možete brzo da dobijete direktnu podršku na najvišem nivou stručnosti, radi se ljudima koji vode “compliance” (pravni okvir) za neke od najvećih Kiparskih fondova, i to po povoljnim cenama, da ne rasipate novac.

Za razliku skoro svih firmi koji nude osnivanje klasičnih firmi na Kipru i eventulano računovodstvo (što je tek deo posla), ovo je jedinstven primer gde dobijate sve, uključući i ubrzano otvaranje računa u banci, pisanje pravnog okvira i uslova korišćenja za vaš projekat, osnivanje investicionog fonda ili crypto projekta, bukvalno sve što vam je neophodno.

Dodatno, imate i podršku na srpskom jeziku.

Popunite kratak formular na ovom linku i dobićete sve relevantne informacije za vaš biznis, kao i direktan kontakt sa podrškom na Kipru.

Pročitajte ispod sve prednosti Kipra kao destinacije za otvaranje firme.

Prepoznati set kao kompanija iz EU

Ako tražite najbolji način da uživate u privilegijama i međunarodnom imidžu kompanije iz EU, Kipar nudi savršen pristup. Bićete izloženi globalnom uvažavanju, što će vam olakšati razvoj vašeg poslovanja.

Niže poreske stope

Vođenje biznisa u bilo kojoj državi EU može biti izuzetno skupo u smislu poreza. Kipar je jedan od najnižih, sa stopom od 12,5% korporativnog poreza neto na dobit.

Prodaja akcija

Prodaja akcija bez poreza, idealna za holding kompanije.

Dividende bez poreza

A kada ste zaradili, pošaljite ih gde god želite. Ne morate da plaćate velike poreze za ove usluge jer porez na dividende za strane državljane iznosi 0%.

B2B transakcije u EU i van EU sa PDV 0% na osnovu direktiva EU.

Oslobađanje od dvostrukog oporezivanja bez obzira na ugovor o dvostrukom oporezivanju ili ne.

Sve možete da završite na daljinu

Kipar ima neke od najfleksibilnijih preduzeća na svetu. Ne morate da putujete na Kipar da biste registrovali svoju kompaniju.

Popunite kratak formular na ovom linku i dobićete sve relevantne informacije za vaš biznis, kao i direktan kontakt sa podrškom na Kipru.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 × 3 =