Milanovićev sin ne želi da se zna ko mu je otac; Ima 18 godina, 104 kilograma i samo jednu aferu

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i njegova supruga Sanja Mušić Milanović imaju dva sina, Antu Jakova i sedam godina mlađeg Marka, koji tek što je postao punoletan, a već se može pohvaliti internacionalnim uspesima.

Marko Milanović važi za jednog od najtalentovanijih rvača u svojoj generaciji, a budući da ima 104 kg takmiči se u najtežoj kategoriji. Upućeni kažu da se osim fizičkim predispozicijama, u klubu ističe i radnom etikom, te da ga od napornih treninga ne mogu odvojiti ni povrede.

Zanimljivo je da se Marko nikada nije hvalio ko mu je otac, pa su čak i hrvatski mediji shvatili o kome je reč tek kada je prošlog proleća osvojio zlatnu medalju na međunarodnom kadetskom turniru u rvanju, održanom u Subotici.

Marko Milanović se, ne svojom voljom, našao na meti tabloida kada je njegova majka urgirala u gimnaziji koju pohađa i tražila od pojedinih profesora da njenom sinu zaključene četvorke preprave na petice. Pod pritiskom medija oglasio se i predsednik Zoran Milanović, koji je pokušao da šalom smiri strasti:

“Da je meni to mama napravila kad sam imao sedamnaest i po godina, ja bih poludeo. Ali, mama je mama.”

Inače, i stariji sin Zorana Milanovića u mlađim danima pokazivao je sportski duh i bavio se rukometom, ali je po završetku Klasične gimnazije u Zagrebu upisao studije prava u Holandiji i za razliku od brata pokazuje nameru da jednog dana nasledi oca u svetu politike.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 × one =