“MOM PRVENCU JE NAROD NA PRVOM MESTU” Vučić žestoko odgovorio na provokacije: Čemu napadi tajkunskih medija?!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju sa sinom Danilom na svom Instagramu i odgovorio na napade zbog toga što je njegov prvenac otišao na proslavu Dana Republike Srpske u Banja Luku i Istočno Sarajevo.

– Ovo smo moj prvenac Danilo i ja. Slikali smo se u okolini manastira Hilandar pre dva dana. Odmah posle toga krenuli su najodvratniji napadi ne samo na mene, već i na moje dete zato što je otišao na proslavu Dana Republike Srpske u Banja Luku i Istočno Sarajevo – napisao je.

– Lagali su podjednako i tajkunski mediji u Beogradu, i zagrebački i sarajevski, kako je deo zvanične delegacije Srbije, kako to ni Staljin ni Tito nisu radili, a odlazak na oba mesta bila je samo Danilova želja i ništa više. Uzgred, kao otac, ponosan sam što je mom starijem sinu ljubav prema Republici Srpskoj i našem narodu na KiM važnija od svih drugih stvari i nadam se da sam makar malo doprineo vaspitavajući ga na takav način. A sad, pišite šta hoćete. Živela Srpska, živela Srbija! – napisao je Vučić.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

five + 6 =