“Moramo. Sada više nego ikada”

Zajedno smo sanjali i verovali u naprednu i uspešnu Srbiju, dostojnu svetskog ugleda i poštovanja, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Korak po korak, veliki snovi postaju velika dela, a budućnost koju smo nekada samo sanjali, postaje naša sadašnjost”, naveo je Vučić u snimku na Instagramu.

Kako kaže, sada više nego ikada, moramo ostati ujedinjeni, poštovati mišljenja drugih i ne dozvoliti da naše razlike budu prepreka: u oblikovanju budućnosti za našu decu, u stvaranju boljeg života za sve i u očuvanju dostojanstva i ponosa naše zemlje.

“Sada više nego ikada, moramo nastaviti da radimo za ono u šta svi verujemo: za snažnu Srbiju koja je pokazala da može biti prva, za otvorenost i mir, za jedinu zemlju koji nazivamo otadžbinom, a koja od nas sada traži da budemo složni i ostavimo sve razlike po strani”, tvrdi predsednik.

Snažna i ujedinjena Srbija naša je obaveza i nasušna potreba, ocenjuje.

“Samo zajedno, poštujući sve razlike, možemo da obezbedimo dalji ekonomski napredak Srbije. Sve to Srbija ne može sama i potrebna joj je podrška evropskih partnera i svih drugih prijatelja sa kojima smo čuvali odnose uprkos preprekama na koje smo nailazili”, poručuje.

Ipak, ističe, važnije od svega je naše jedinstvo i naša zajednička ljubav prema Srbiji i njenoj budućnosti.

Izvor: B92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

14 − 3 =