Najomraženija glumica u Holivudu otkrila: “Sa 16 godina su me pitali da li sam loša devojčica”

“Eileen”, triler koji je premijerno prikazan u subotu na filmskom festivalu Sundance, novi je film proslavljene glumice En Hatavej, koja je nakon projekcije filma publici otkrila nepoznat detalj iz svoje prošlosti.

“Upravo sam se setila da je jedno od prvih pitanja koja su mi postavili kad sam počela da glumim i morala da budem u medijima bilo: “Jesi li dobra ili loša devojčica? Tada sam imala 16 godina” rekla je.

Dodala je da je odlučila da prihvati ulogu u “Eileen” nakon što je odgledala hvaljenu dramu reditelja Vilijama Oldrojda iz 2016., “Lady Macbeth”, u kojoj je Florens Pju glumila ženu zarobljenu u braku s mnogo starijim muškarcem. Zbog govora na Oskarima postala meta hejtera

Inače, En je pre nekoliko godina magazin Star proglasio najomraženijom glumicom u Holivudu, a jedan od razloga za to bio je govor koji je održala nakon što je osvojila Oskara za najbolju sporednu glumicu.

U nekoliko dana na Tviteru su se nagomilali postovi s heštegom #IHateAnneHathaway (mrzim Hatavej). Govor je ocenjen lažno skromnim, a En nije pomogla ni priča da je odbila da nosi Valentinovu haljinu jer je čula da će njena kolegica Amanda Sejfrid da nosi sličnu.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

10 − eight =