“Nitkov koji veruje da može da radi šta hoće”: Biznismen tužio Nadala i napao agenta

Lisandro Borges, argentinski biznismen, podneo je tužbu protiv Rafaela Nadala.

Borges, suvlasnik Svetskog padel centra i Sport dizajna, podneo je pravni proces protiv Nadala, piše portal “Set Tenis”.

Kako se navodi, u pitanju je ogromna suma novca, a Borges je doveo u pitanje ugovor koji je Nadal potpisao vezan za južnoameričku turneju na koju bi Španac trebalo da dođe.

Argentinski biznismen je u priči za “TN” oštro kritikovao Nadalovog agenta Karlosa Kostu.

“Karlos Kosta je nitkov i to sam mu i rekao, ali njega baš briga za to. On veruje da može da radi šta hoće jer je Rafael Nadal iza njega. Ali, reći ću vam nešto… Da bismo mi tužili prema mom mišljenju najboljeg u istoriji, samo zato što je njegov menadžer nitkov, meni uopšte nije smešno. Istina je, međutim, da ako vam neko nanese toliko štete koliko je on nama, onda nemate izbora”, rekao je Borges.

“Set Tenis” navodi da je Kosta “preveslao” Borgesa i njegove saradnike u organizaciji južnoameričke turneje, za koju im je falila četvrta lokacija održavanja.

“Trebao nam je četvrti datum jer Nadal ne bi došao za manje od četiri datuma za koje bi dobio po 2,5 miliona evra. Za manje od 10 miliona evra on ne bi došao na turneju”, kazao je Borges.

Kako stvari stoje, tužba protiv Nadala i njegovog agenta/menadžera iznosi upravo deset miliona evra.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

seventeen + fifteen =