NOVI DETALJI IZ SUDNICE: Posle ove rečenice tužioca Marko Miljković počeo da se smeje

Tokom čitanja prvog dela optužnice na suđenju Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, koje je počelo jutros, Belivuk je zevao, češao se i smejao, dok se Miljković u jednom trenutku javio za reč.

Naime, Miljković se u jednom trenutku, čim je počelo čitanje optužnice, javio za reč. Svi prisutni su pomislili da želi da kaže nešto za sudskom govornicom, ali je on zapravo tražio da ode do toaleta.

– Dok su ostali optuženi imali poverljiv razgovor sa advokataom, njega su četiri zatvorska stražara izvela iz boksa za optužene kako bi otišao do toaleta. Kada se vratio, otvrio je svesku koju je poneo sa sobom, zatražio od stražara hemijsku olovku i tokom čitanja optužnice pisao nešto u toj svesci – objašnjava sagovornik.

Dok je tužilac čitao deo optužnice koji se odnosi na ubistvo Gorana Veličkovića Goksija, i to u delu u kom se navodi kako mu je Miljković sekirom odsekao glavu, on je navodno pogledao u suprugu pokojnog i smeškao se.

Miljković je, kako navodi, iskoristio trenutak da srdačno pozdravi Marka Budimira, dok su ga stražari s lisicama sprovodili pored Miljkovića.

Razmenjivali poglede

Jedina žena u klanu, Slađana Sekulić koja sedi u potpuno suprotnom kraju sudnice u odnosu na supruga, optuženog Vlade Georgieva koji je u pritvoru nekoliko puta se izvijala kako bi ga videla i razmenila poglede sa njim.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

twelve + 9 =