Oglasio se Radić povodom lažnih tekstova u tajkunskim medijima: Priveli su me zbog majice na kojoj piše “Srbi nisu genocidan narod”

Pravdu i istinu potražiću na sudu, pogotovo zbog prenošenja neistinitih i neproverenih informacija baziranih na društvenim mrežama – rekao je Radić

Povodom serije malicioznih i netačnih tekstova koji su se danas pojavili u tajkunskim medijima, Nenad Radić izjavio je da su informacije pogrešne i netačne i da će pravdu potražiti na sudu.

– Zajedno sa prijateljima stajao sam na trgu gde su bili okupljeni navijači Srbije, pre nego što je krenula intervencija policije. Naglašavam, pre intervencije, prišlo nam je desetak policajaca i bez ikakvog povoda, divljački hvatajući me za ruke, prisilno su me odveli do njihovog automobila kako bi utvrdili moj identitet iako sam im se, na njihov zahtev, uredno legitimisao srpskim pasošem! Nakon tridesetak minuta čekanja, kada su potvrdili identitet, pustili su me da nastavim put stadiona i prisustvujem utakmici zbog koje sam i došao u Minhen. Nisam mogao nikako da učestvujem u incidentu jer sam bio priveden, od strane policije na utvrđivanje identiteta, pre nemilog događaja koji ovim putem oštro osuđujem. Razlog mog privođenja i objavljivanje moje fotografije najverovatnije je vezano za majicu na kojoj piše “Srbi nisu genocidan narod” što mnogima u Nemačkoj, a i njihovim saradnicima u Srbiji i te kako smeta! Pravdu i istinu potražiću na sudu, pogotovo zbog prenošenja neistinitih i neproverenih informacija baziranih na društvenim mrežama – rekao je Radić.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

fourteen + sixteen =