Pevačica popularnog benda hitno operisana: “To mi je spasilo život”

Priznala je da “još nije dovoljno jaka” da opiše svoje iskustvo

Pevačica benda “Florence and the Machine”, Florens Velč, otkrila je da je imala operaciju koja joj je spasila život i to samo šest dana nakon što je otkazala niz koncerata. 36-godišnja muzičarka oglasila se na Instagramu, gde je sa svojim fanovima podelila zašto je otkazala nastupe.

Priznala je da “još nije dovoljno jaka” da opiše svoje iskustvo, ali je uverila fanove da će nastupiti u Portugalu 1. septembra. Takođe je zagonetno dodala da želi da pesme koje izvodi na svojoj turneji Dance Fever budu “manje tačne u svojim predviđanjima”.

Pevačica je pre šest dana otkrila da po “savetu lekara” njen bend neće nastupiti na Cirih Open Air Festivalu i Rock en Seine.

“Tako mi je žao što sam morala da otkažem poslednjih nekoliko nastupa. Moja stopala su u redu, ali završila sam na hitnoj operaciji iz razloga koji još ne mogu da podelim sa vama, ali mi je to spasilo život. I ja ću završiti svoju turneju Dance Fever u Lisabonu i Malagi (možda je jedino što neću skakati kao obično, ali vi to možete učiniti za mene).

Dovoljno je reći, volela bih da su moje pesme manje tačne u svojim predviđanjima. Ali kreativnost je način suočavanja, mitologija je način pronalaženja smisla. A mračna priča o Dejvu Fiveru, sa svim svojim čudnim proročanstvima, daće mi preko potrebnu snagu i katarzu“, napisala je zagonetno na svom Instagram profilu.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

seventeen − 3 =