PREDSEDNIK VUČIĆ uputio pismo saučešća Putinu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, povodom žrtava poplava u Irkutskoj oblasti.

printscreen
printscreen

-Primite iskreno saučešće zbog žrtava velikih poplava koje su pogodile Irkutsku oblast. Molim Vas da porodicama poginulih, kao i onima koji tragaju za svojim najbližima, prenesete izraze dubokog saosećanja, a povređenim najbolje želje za brz oporavak – navodi se u pismu srpskog predsednika.

– Stanovnicima oblasti pogođenoj poplavama, u ovim teškim trenucima, upućujem reči ohrabrenja i podrške da se izbore sa posledicama prirodne katastrofe. Srbija je spremna da, u okviru svojih mogućnosti, pomogne, jer, ono što imamo, uvek možemo da od srca podelimo sa prijateljima. Ne zaboravljamo da su i nama, kada je pre pet godina Srbija bila pogođena katastrofalnim poplavama, pomogli i prijatelji iz Rusije. Uvek ćemo duboko da cenimo požrtvovanost ruskih spasilaca, koji su, rizikujući svoje živote, tada prvi pritekli u pomoć – dodaje se u pismu predsednika Vučića.

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

three × 2 =