Promeni profesiju: 120 EUR poklon za kurs za programere u celoj Srbiji i BiH – plata 2.000 EUR+

Šta god da radite, trenutno nema isplativijeg posla od posla programera, i ako sad prelomite, za godinu dana ćete uveliko prebaciti platu koju sad imate, i plata će Vam posle i dalje ubrzano rasti kako budete napredovali.

Preporučite rođake, prijatelje ili bilo koga do koga Vam je stalo da naprave iskorak koji može da im promeni život.

Quantox Academy, koja posluje u okviru kompanije Quantox, jedne od najvećih i najbrže rastućih development firmi u Srbiji koja trenutno ima preko 550 zaposlenih organizuje programe obuke za programere početnike, koji do sada nisu imali nikakvog iskustva sa programiranjem.

Ovo je možda jedan od najboljih i najbržih programa obuke u Srbiji i regionu, pošto Vas direktno priprema za posao i projekte na kojima se radi za trenutne klijente. Svi koji savladaju obuku (u proseku 72% onih koji završe program) odmah kreću da rade na projektima, dobijaju posao i nastavljaju da se razvijaju uz posao.

U okviru ove last minute ponude preuzmite poklon popust od 120 evra popunjavanjem kratkog formulara na ovom linku.

Postoje 4 osnovna programa, a punjavanjem linka iznad možete se i konsultovati sa nama ukoliko niste sigurni koji program bi bio najbolji za Vas, a plaćanje može i na rate:

 • Java – ukupan fond od 200 časova (1.299 eur – 120 eur last minute popust)
 • Php – ukupan fond od 200 časova (1.299 eur – 120 eur last minute popust)
 • React – ukupan fond od 200 časova (1.299 eur – 120 eur last minute popust)
 • Osnovi front end programiranja – ukupan fond od 106 časova (999 eur – 120 eur last minute popust)
 • Programi traju od 6 do 9 meseci, po dva puta nedeljno, u popodnevnim časovima. U pitanju su online predavanja i kursevi licencirani i od ministarstva prosvete. Dan pre programa dobijate sav materijal, predavač se uključuje online, a nakan programa dobijate celokupan materijal. Konsultacije sa predavačima su moguće i u Quantox kancelarijama širom Srbije.

  Back end obuka

  Back end razvoj se sastoji od mnogo različitih delova, uključujući server, aplikaciju i bazu podataka, ali ne ograničavajući se samo na njih. Jednom kada uđete u aplikaciju, ona čuva podatke u vašoj bazi podataka na vašem serveru što zauzvrat pomaže ispravnom funkcionisanju vašeg veb sajta i obezbeđuje bolje iskustvo za krajnjeg korisnika.

  Backend razvoj je od suštinskog značaja za sve onlajn sajtove jer takođe pruža ključne podatke koji se mogu iskoristiti kako bi bolje razumeli vašu publiku. Spremite se da naučite tehnologije iza kulisa kompanija kao što su Twitter i PayPal.

  U okviru Back End-a imate mogućnost da birate između dve obuke: Java i Php

  Front end obuka

  Sve ono što vidite na veb stranici, kao što su linkovi, animacije, dugmići za poziv na akciju i još mnogo toga, kreirao je front end veb programer. Front end programer je odgovoran za dizajn i implementaciju interfejsa. Korisnicima je potreban interfejs kako bi mogli da pristupe određenoj aplikaciji. Veb dizajner je zadužen za izgled i dizajn veb stranice, dok front end programer vodi računa da dizajn radi na mreži koristeći jezike kodiranja kao što su CSS, HTML i JavaScript.

  Front end programeri se fokusiraju na to kako aplikacija izgleda, dok se back end programeri fokusiraju na to kako aplikacija radi. Front end programer je zadužen za kreiranje teme, stila, prezentacije i slika. U okviru Front end-a možete da pohađate React obuku na Quantox akademiji.

  b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

seventeen − 12 =