Prvi put posle incidenta oglasila se Jelena Karleuša – “sve se pretvorilo u cirkus”

Po natpisima iz domaćih medija, može se zaključiti da se odigrala jedna porodična drama koja je poremetila porodične i bračne odnose na relaciji Karleuša – Tošić.

U medijima se juče pojavila informacija da je suprug pevačice Jelene Karleuše, bivši fudbaler i sadašnji fudbalerski menadžer Duško Tošić navodno izvršio delo koje sadrži elemente porodičnog nasilja.

Nakon toga u domaćim medijima su se našle i izjave Duškovih advokata, koji su negirali da se incident u opšte i dogodio, kao i da slučaj nema elemente za krivično gonjenje.

Šta se desilo u domu Karleuša–Tošić; postoje svedoci? Tužilaštvo reagovalo

Duško je po navodima medija posetio policijsku stanicu, dao iskaz nadležnim organima i dobio zabranu prilaska pevačici na 48 sati.

Nakon tih jučerašnjih događaja, pevačica Jelena Karleuša se nije oglašavala, ali je danas na svom Instagram profilu objavila stori povodom medijskog sadržaja koji se pojavio u javnosti.

“Zamoliću medije da prekinu sa maltretiranjem moje porodice i mene, Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom starom srpskom običaju. Dosta je bilo na Božić.”

U donjem pasusu je dodala:

I stvarno nije u redu da mi kopate po kontejneru ispred kuće!
Da li je moguće da vadite đubre iz kontejnera?!
To su kutije od novogodišnjih poklona i ostaci hrane!
Ne znam šta očekujete da nađete?

Izvor: b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

five − five =