“SLOBODARSKA, SLOBODNA, NEZAVISNA I SAMOSTALNA SRBIJA” Vučić istakao suštinu politike koju vodi

Vučić je naglasio da je za Srbiju i naš narod važno da budemo unisoni, da budemo svi jedinstvenog, zajedničkog tona i da Srbiju sačuvamo

Juče je bila održana Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke, nakon koje je usledila i sednica Glavnog odbora stranke. Na sednicama ovih tela bio je razmatran predlog stranke za kandidate za ministre u novoj vladi. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Instagram nalogu snimak govora koji je tom prilikom održao, a koji je izazvao gromoglasne ovacije.

Vučić je tom prilikom istakao suštinu politike koju vodi, a to je slobodarska, slobodna, nezavisna i samostalna Srbija.

– Reč kompromis ne postoji. To je postala najružnija reč. Ili mi ili neko drugi. Nije ružna reč, to su lepe reči, ali ne može dogovor da bude “vi Srbi izgubićete sve, a neki drugi dobiće sve jer smo mi tako odlučili”. Niste više u mogućnosti da nas ponižavate kao što ste nas ponižavali decenijama i nećemo vam dozvoliti da nas više ponižavate kao što ste to činili. Suština naše politike je slobodarska, slobodna, nezavisna i samostalna Srbija. Nekad ćemo donositi odluke koje bole, ali ćemo ih uvek sami donositi. Deset godina smo iskoristili da podignemo zemlju. To ste vi uradili. To smo mi zajedno napravili. To je rezultat kojim možemo da se ponosimo. Zato je za nas važno da budemo unisoni, da budemo svi jedinstvenog, zajedničkog tona i da Srbiju sačuvamo. Da sačuvamo svoju zemlju. Da sačuvamo naše fabrike. Svoju decu da sačuvamo. Hoću da budemo zapamćeni po tome što smo sačuvali mir – istakao je predsednik Vučić u svom govoru.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

twenty + twelve =