ŠOK ISPOVEST “Bivši me je terao me da imamo TROJKE SA DRUGIM ŽENAMA”, slavna Mina primoravana i na grube intimne odnose zbog čega su morali da intervenišu LEKARI

Slavna glumica iznela je brojne šokantne detalje iz svoje prošlosti tvrdeći da je bila žrtva manipulacije bivšeg dečka. Mina Suvari je u intervju za “Gardijan” izjavila da ju je nekadašnji partner primoravao da ima trojke sa drugim ženama.

Zvezda „Američke lepote“, koja je ranije pričala da je u mladosti bila žrtva sek*ualnog zlostavljanja, rekla je za “Gardijan” da je imala samo 17 godina kada je upoznala inženjera rasvete koji ju je, prema njenim rečima, verbalno i sek*ualno zlostavljao.

Mina Suvari (43) tvrdi da je bivši partner, čije ime nije želela da otkriva, tražio od nje da “pokupi” žene sa kojima će imati trojke, uključujući i one koje je upoznala na snimanju.

Godinama kasnije glumica je srela nekoliko žena sa kojima je imala neprijatna sek*ualna iskustva i jednoj je rekla: „Želim da znaš da nikada nisam želela da radim bilo šta od toga”.

Suvari koja ima jednogodišnjeg sina Kristofera sa suprugom Majklom Houpom, otkrila je da je žena bila iznenađena njenim odgovorom pa joj je poručila: “Oh, rekao mi je da želiš to da uradiš.”

„Bilo je važno za mene da shvatim istinu, da sam bila žrtva manipulacije i da to tada nisam znala. Okolnosti su bile takve i bile su jače od mene”, dodala je glumica i napomenula da je bila primoravana i da koristi neprijatne sek*ualne igračke kao i da joj je bila potrebna medicinska pomoć nakon grubog analnog sek*a.

„Nisam bila voljena. Bila sam samo telo, koje ostvaruje njegove želje”, poručila je Mina i istakla da su iskustva iz te veze uticala na njen odnos prema sek*u.

blic

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

16 − 9 =