SPEKATAKULARAN DOČEK: Srbija sačekala zlatne vaterpoliste ispred skupštine

Srbija četvrti uzastopni put postala prvak Starog kontinenta.
printscreen
printscreen

 

Ranije tokom dana zlatne vaterpoliste primio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a Vlada Srbije odlučila je da nagradi reprezentativce i selektora Dejana Savića sa po 20.000 evra.

Atmosfera se zagrevala dok je zlatne vaterpoliste u Skupštini Grada primio Minstar sporta i omladine Vanja Udovičić. Usledio je izlazak na balkon jednog po jednog člana stručnog štaba, a zatim i selektora Dejana Savića i igrača uz ovacije i povike ”Šampioin, šampioni”.

– Hvala vam, hvala. Divni ste. Naklon svima, hvala – poklonio se Savić svima onima koji su došli da pozdrave junake iz Barselone.

Najjače ovacije su osim selektora Savića dobili strelac pobedonosnog peterca u finalu protiv Španaca Miloš Ćuk i najbolji igrač čitavog šampionata, kapiten Filip Filipović.

– Dobro veče Beograde, dobro veče Srbije. Pre svega da se zahvalimo i poklonimo svim ovim momcima i stručnom štabu. Hvala vam svima što ste došli večeras i obećavam da ćemo dati sve od sebe da se vidimo još koji put ovde. Živela Srbije.

Na kraju je kapiten poveo poznatu poesmu koja je često pevana uz sportske uspehe Srbije ”Ne može nam niko ništa” što je sa oduševljenjem prihvatilo deset hiljada prisutnih.

Izvor: SrbijaDanas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

14 − 4 =