UŽAS U OBRENOVCU:Silovali metlom ženu koja ima rak! Prisiljavali je da jede izmet, terali decu da uriniraju po njoj, ali ni to nije sve!

Nezapamćena strahota u ovim krajevima.

 

printscreen
printscreen

 

Nakon hapšenja Nenada P. (35) i njegove nevenčane supruge Mileve M. (27) iz Velikog Polja kod Obrenovca, koji su skoro dve godine držali u zatočeništvu Jelenu V. (28) i brutalno se iživljavali nad njom, isplivali su stravični detalji sudbine nesrećne Jelene.

Kako nezvanično saznajemo, žrtva uhapšenih monstruma godinama je živela u nemaštini, a pre nekoliko godina preminuo joj je suprug, nakon čega se i sama teško razbolela.

– Jelena je rodom iz Banata. Mlada se udala, a muž joj se razboleo od raka. Dok je bio teško bolestan, brinula se o njemu, ali bolest je savladala čoveka i on je preminuo. Posle toga je i sama Jelena navodno obolela od kancera, zbog čega je i operisana. Sve vreme je živela od socijalne pomoći. U januaru prošle godine se posvađala sa roditeljima i negde u to vreme, Mileva M, koja joj je inače drugarica iz škole, uzela ju je pod svoje i tada je za nju počeo neviđeni pakao – kaže izvor Kurira i dodaje da je Mileva slagala Jelenu da će joj, ako pređe kod njih, naći dobar posao.

Jelenu je, međutim, umesto boljeg života, sačekao užas kakav se u Srbiji ne pamti.

– Mileva i njen suprug Nenad držali su je kao roba. Oduzeli su joj dokumenta i terali je da prosi. uzimali su joj po 12.000 dinara socijalne pomoći, a njoj nisu davali ništa. U početku je jadna žena pokušala da pobegne, ali nije uspela. Mileva ju je tukla čim je stigla – priča izvor.

Mileva je išla toliko daleko da je nesrećnu ženu čak i silovala metlom. nokte joj je čupala kleštima, pekla ju je žaračem po telu i terala je da jede izmet. Svoju decu je terala da Jeleni mokre u usta – kaže komšija muža i žene monstruma i dodaje da je jelena kod njih dvoje puna 22 meseca bila rob.

– Komšije su znale šta se dešava u toj kući, ali niko nije smeo da priča o tome. Više puta su anonimno prijavljivali polciiji Milevu i Nenada. Policajci su više puta dolazili, ali je Mileva uvek govorila da komšije izmišljaju. Jelena ih se plašila i trpela je iživljavanja jer su joj Mileva i Nenad pretili da će je ubiti, a njeno telo zakopati iza kuće, tako da niko neće saznati gde je – kaže izvor i dodaje da je policija zatekla Jelenu vezanu lancima na podu.

 

 

 

Izvor:Alo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

five + 14 =