(VIDEO) Anđela postavila NJU na mesto vođe i to iz ovog razloga

Anđela Lazić imenovala je nju za novog vođu da bi zadrugari mogli da uživaju u lepom pogledu!

printscreen
printscreen

Nakon što su otvorili oči, zadrugare je, kao i svakog ponedeljka, dočekalo pismo kojim su obavešteni o tome ko je novi vođa narednih nekoliko dana. Podsetimo, Bane Čolak na ovoj funkciji bio je dve nedelja zbog praznika koji su u toku.

Anđela Lazić je sinoć izbačena iz najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima “Zadruga” jer je dobila najmanji procenat glasova. Samim tim, ona je dobila pravo da imenuje novog vođu.

-Dragi zadrugari, presrećna sam što sam napustila Zadrugu. Vama želim sve najbolje i najlepše. Da unesete malo pozitivne atmosfere u kuću. Za vođu postavljam Anu Korać, da uživate malo u lepom pogledu i lepom ponašanju. Držite se i idite do kraja, a najbolji neka pobedi – napisala je Anđela Lazić u pismu.

Ana Korać ovu informaciju dočekala je u kupatilu, gde je bila bez veša na sebi, jer se tuširala. Dok su je čekali da izađe iz toaleta, zadrugari su odmah uputili ironične čestitke Marku Janjuševiću Janjušu, sa kojim je Ana previše bliska.

-Stvarno nisam imala pojma da će me postaviti za vođu. Nismo pričali o tome, čak nismo ni imale neku komunikaciju, ali se nadam da ću lepo voditi sastanke i da ćete me slušati – sa osmehom na licu rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eleven + 15 =