(VIDEO) Dragica uvredila Zadrugarku, usledilo SUĐENJE

Ne sviđa joj se njeno zanimanje.

printscreen
printscreen

Veliki šef sinoć je obavestio zadrugare da je veliki broj žalbi u komunikaciji primetio proteklih dana i da je zbog toga odlučio da organizuje suđenja, kako bi ukućani između sebe rešili probleme koji su nastali u njihovim odnosima.

Nakon što su Bora Santana, Maca Diskrecija, Kristina Kockar i Sara Reljić završili svoje suđenje, kao i Kristina Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović, na red su došle Anđela Lazić i Dragica Janičić.

Anđela je tužila Dragicu zbog ponašanja koje je ova zadrugarka imala prema njoj u novogodišnjoj noći. Naime, Dragica je tada uvredila Anđelu rečima da ne poštuje devojke koje igraju po klubovima, kao što je ona.

-Naravno da će neko za igračicu pre pomisliti da se dobro kre*e, nego za kaluđericu – branila se Dragica.

-Gospođica Dragica se umešala u moju i Milanovu priču i krenula da me vređa. Iz čista mira krenila je da me vređa kako sam ja igračica, kako skidam gaće, kako sam lakog morala. Par sati pre Nove godine je nastavila da me vređa i ponižava – izjavila je Anđela.
-Jeftino izgleda, jeftino se ponaša – govorila je Jelena.

-Za Dragicu kruže priče da voli žene, tako da je moguće da je ona bacila oko na Anđelu – iznela je svoj stav Saška Karan.

Na kraju je zaključeno da je Dragica Janičić kriva, a ovo suđenje možete pogledati klikom na donje video-klipove.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

seventeen + one =